Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Frosinone – Salernitana Tippmix Tippek – április 26. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Frosinone egyszer sem nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Salernitana egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Frosinone sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Frosinone 3 győzelmet, 3 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Salernitana pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Frosinone jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Frosinone olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Empoli. A Salernitana pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Hellas Verona. A Frosinone erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Frosinone olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Monza, a Lazio vagy az AC Milan. A Salernitana gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Cagliari vagy az Atalanta. A Salernitana csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top