Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Franciaország – Lengyelország Tippmix Tippek – június 25. 18:00

Franciaország – Lengyelország Tippmix Tippek – június 25. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Franciaország csapatának kedvez (3:1).

Az elmúlt fél évben Franciaország háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Lengyelország háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Franciaország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Franciaország 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Lengyelország pedig kétszer kapott ki. Tehát Franciaország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Franciaország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Hollandia, a Chile vagy az Ausztria. A Lengyelország pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Németország, a Chile vagy a Törökország. Lengyelország erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Franciaország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Németország. A Lengyelország gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Moldova. Franciaország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top