Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Franciaország – Kanada Tippmix Tippek – június 9. 21:15

Franciaország – Kanada Tippmix Tippek – június 9. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Franciaország kétszer nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Kanada egyszer sem nyert idegenben és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Franciaország sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Franciaország 3 győzelmet és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Kanada pedig idegenben kétszer kapott ki. Tehát Franciaország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Franciaország olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chile, a Görögország. A Kanada pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Japán vagy a Katar. Kanada erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Franciaország olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Németország. A Kanada gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Belgium. Franciaország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.71

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top