Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Franciaország – Belgium Tippmix Tippek – július 1. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Franciaország csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben Franciaország háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Belgium háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Franciaország 1 győzelmet és 2 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Belgium pedig egyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát Franciaország jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Franciaország olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Hollandia, a Chile vagy az Ausztria. A Belgium pedig olyan csapatokat vert, mint pl. a Németország, a Svédország vagy a Szerbia. Belgium erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Franciaország olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. a Németország. A Belgium gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. a Szlovákia. Franciaország csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top