Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Fiorentina – Monza Tippmix Tippek – május 13. 20:45

Fiorentina – Monza Tippmix Tippek – május 13. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 4:4, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Fiorentina stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Fiorentina ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Monza kétszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a Fiorentina sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Fiorentina 6 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Monza pedig idegenben háromszor nyert, ötször játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Fiorentina jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Club Brugge, a Viktoria Plzen vagy a Genk. A Monza pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Genoa, a Frosinone vagy a Salernitana. A Fiorentina erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az AC Milan vagy az Inter. A Monza gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Empoli, a Torino. A Fiorentina csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Fiorentina
Szorzó: 1.55

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top