Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Fiorentina – Atalanta Tippmix Tippek – április 3. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Fiorentina csapatának kedvez (10:7).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Fiorentina stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Fiorentina csapatának kedvez (5:3).

Az elmúlt fél évben a Fiorentina kétszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Atalanta háromszor nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Atalanta az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, az Olasz Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Fiorentina 2 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Atalanta pedig idegenben egyszer nyert. Ez alapján az Atalanta szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Genk, a Lazio vagy a Torino. Az Atalanta pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Napoli, az AC Milan vagy az Empoli. A Fiorentina erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Fiorentina olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Empoli, az AC Milan vagy az Inter. Az Atalanta gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bologna, a Torino vagy a Lazio. A Fiorentina csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top