Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ferencváros – Újpest Tippmix Tippek – május 19. 20:15

Ferencváros – Újpest Tippmix Tippek – május 19. 20:15

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (26:5).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Ferencváros stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Ferencváros csapatának kedvez (11:3).

Az elmúlt fél évben a Ferencváros négyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Újpest kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Ferencváros sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Ferencváros 6 győzelmet és 3 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Újpest pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Ferencváros jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Ferencváros olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Debreceni VSC, a MTK vagy a Paks. Az Újpest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Paks, a Diósgyőr vagy a Puskás Akadémia. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Ferencváros olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Krivbas, a Viktoria Plzen vagy az Olympiakos Pireus. Az Újpest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Kisvárda vagy a Mezőkövesd. Az Újpest csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top