Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ferencváros – Paks Tippmix Tippek – április 7. 14:45

Ferencváros – Paks Tippmix Tippek – április 7. 14:45

A két csapat az elmúlt 3 évben kilencszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (24:15).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a Ferencváros stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Ferencváros csapatának kedvez (12:6).

Az elmúlt fél évben a Ferencváros háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paks hatszor nyert idegenben és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paks az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Ferencváros 4 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paks pedig idegenben ötször nyert és háromszor kapott ki. Tehát a Ferencváros jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Ferencváros olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a MTK, az Újpest vagy a Puskás Akadémia. A Paks pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a MTK, a Vasas vagy az Újpest. A Paks erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Ferencváros olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Krivbas, a Fehérvár vagy a Viktoria Plzen. A Paks gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Pogon Szczecin, a Diósgyőr vagy a Fehérvár. A Paks csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top