Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ferencváros – Diósgyőr Tippmix Tippek – április 10. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Ferencváros négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Diósgyőr egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Ferencváros sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Ferencváros 5 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Diósgyőr pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Ferencváros jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Ferencváros olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a MTK, a Paks vagy az Újpest. A Diósgyőr pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mezőkövesd, a Siófok vagy a Kisvárda. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Ferencváros olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Krivbas, a Fehérvár vagy a Viktoria Plzen. A Diósgyőr gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a ZTE vagy a Paks. A Diósgyőr csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.78

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top