Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FCSB – Corvinul Hunedoara Tippmix Tippek – július 4. 19:00

FCSB – Corvinul Hunedoara Tippmix Tippek – július 4. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a FCSB kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Corvinul Hunedoara egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és ötször kapott ki. A statisztika alapján a FCSB sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben a FCSB olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a CS U Craiova. A Corvinul Hunedoara pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Miedz Legnica. A FCSB erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FCSB olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a CFR Cluj. A Corvinul Hunedoara gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Miercurea Ciuc. A FCSB csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.57

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top