Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FC Porto – Guimaraes Tippmix Tippek – április 17. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Porto csapatának kedvez (13:5).

Ebből a csapatok négyszer játszottak a FC Porto stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FC Porto csapatának kedvez (8:4).

Az elmúlt fél évben a FC Porto ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Guimaraes négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján a FC Porto sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Portugál Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Porto 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Guimaraes pedig idegenben egyszer nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a FC Porto olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Benfica, a Shakhtar Donetsk vagy az Arsenal. A Guimaraes pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Porto, az Estoril vagy a Chaves. A FC Porto erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FC Porto olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Estoril vagy a Guimaraes. A Guimaraes gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Gil Vicente vagy a Moreirense. A FC Porto csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3

5/5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top