Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FC Köln – Borussia Mönchengladbach Tippek október 22. 21:00

Újabb rangadóra kerül sor Észak-Rajna-Vesztfáliában, de ezúttal nem a jelenben remeklő csapatok közt, hanem a szenvedős szezont futó együttesek néznek farkasszemet a RheinEnergieStadion publikuma előtt. Hét kört követően mindössze egyetlen pontra futotta ez idáig a hazaiak erejéből, amire aligha lehet büszke Steffen Baumgart, de a bizalom felé kitartott a hátunk mögött hagyott válogatott szünetben is. 

Ez valahol érthető az alapján, hogy a nyáron látványosan meggyengült a keret, így várható volt a visszaesés, de azért ennyire mélyre zuhanást senki nem várt. Ideje lenne elkezdeni gyűjtögetni a pontokat, mert különben ennek kiesés lesz a vége, s mikor lenne erre jobb esély, ha nem egy hosszú felkészülés után, egy közvetlen riválissal szemben. 

Ugyanis a vendégségbe érkező „csikók” a maguk hat pontjával szintén nem épp a kirobbanó szintet képviselik, de esetükben is a nyári keretátformálás egyelőre nem jó eredményeket szül. Gerardo Seoane egy fiatal csapattal vághatott neki a szezonnak és meg is vannak a rutintalanság gyengeségei, amik pontokba kerülnek számukra. Kiegyenlített erők csatája lehet ez a vasárnapi, így a gólokban inkább lehet bízni, mert az a pihenő után, a gyenge védelmek mellett reális, hogy fog jönni szép számban.  

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.50

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top