Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FC Cincinnati – Inter Miami Tippmix Tippek – július 7. 01:30

FC Cincinnati – Inter Miami Tippmix Tippek – július 7. 01:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Inter Miami csapatának kedvez (14:13).
Ebből a csapatok négyszer játszottak a FC Cincinnati stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FC Cincinnati csapatának kedvez (7:5).


Az elmúlt fél évben a FC Cincinnati négyszer nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Inter Miami hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Inter Miami az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a MLS mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Cincinnati 5 győzelmet, 2 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Inter Miami pedig idegenben nyolcszor nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján az Inter Miami szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a FC Cincinnati olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Philadelphia, a Colorado Rapids vagy a New York City. Az Inter Miami pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sporting Kansas City, a Philadelphia vagy a Vancouver Whitecaps. Az Inter Miami erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FC Cincinnati olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Nashville, a New England vagy a Monterrey. Az Inter Miami gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Al-Nassr, a Monterrey vagy a FC Dallas. Az Inter Miami csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.56

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top