Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FC Barcelona – Valencia Tippmix Tippek – április 29. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (10:3).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a FC Barcelona stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a FC Barcelona csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a FC Barcelona ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Valencia kétszer nyert idegenben és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 7 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Valencia pedig idegenben négyszer nyert és hatszor kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, az Atlético Madrid vagy a Napoli. A Valencia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Osasuna, a Rayo Vallecano vagy a Granada. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a CF América, a Girona vagy a Villarreal. A Valencia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Las Palmas, a Getafe vagy a Girona. A Valencia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top