Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FC Barcelona – Rayo Vallecano Tippmix Tippek – május 19. 19:00

FC Barcelona – Rayo Vallecano Tippmix Tippek – május 19. 19:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Rayo Vallecano csapatának kedvez (5:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a FC Barcelona stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Rayo Vallecano csapatának kedvez (1:0).
Az elmúlt fél évben a FC Barcelona hatszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Rayo Vallecano egyszer sem nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 8 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Rayo Vallecano pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, az Atlético Madrid vagy a Napoli. A Rayo Vallecano pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Getafe, a Huesca vagy a Yeclano. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a CF América, a Girona vagy a Villarreal. A Rayo Vallecano gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Alavés, a Mallorca vagy az Osasuna. A FC Barcelona csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top