Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

FC Barcelona – Las Palmas Tippmix Tippek – március 30. 21:00

FC Barcelona – Las Palmas Tippmix Tippek – március 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a FC Barcelona csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a FC Barcelona ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Las Palmas egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a FC Barcelona sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a FC Barcelona 7 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Las Palmas pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a FC Barcelona jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a FC Porto, a Shakhtar Donetsk vagy az Atlético Madrid. A Las Palmas pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Villarreal, az Almería vagy a Rayo Vallecano. A FC Barcelona erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a FC Barcelona olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a CF América, a Girona vagy a Villarreal. A Las Palmas gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Tenerife, a Betis vagy az Athletic Bilbao. A Las Palmas csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.71

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top