Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Everton – Liverpool Tippmix Tippek – április 24. 21:00

Everton – Liverpool Tippmix Tippek – április 24. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Liverpool csapatának kedvez (10:1).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Everton stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Liverpool csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben az Everton kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Liverpool hatszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Liverpool az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Everton 4 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Liverpool pedig idegenben hétszer nyert, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Liverpool szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben az Everton olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Chelsea, a Newcastle United vagy a Burnley. A Liverpool pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Chelsea, az Arsenal vagy a Sparta Praha. A Liverpool erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Everton olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Luton, a West Ham United vagy a Manchester United. A Liverpool gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Union St. Gilloise, a Toulouse vagy az Arsenal. Az Everton csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top