Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig Tippmix Tippek – május 18. 15:30

Eintracht Frankfurt – RB Leipzig Tippmix Tippek – május 18. 15:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Eintracht Frankfurt csapatának kedvez (7:5).

Ebből a csapatok kétszer játszottak az Eintracht Frankfurt stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, az Eintracht Frankfurt csapatának kedvez (5:1).

Az elmúlt fél évben az Eintracht Frankfurt kétszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a RB Leipzig négyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a RB Leipzig az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Eintracht Frankfurt 5 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a RB Leipzig pedig idegenben ötször nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát az Eintracht Frankfurt jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Eintracht Frankfurt olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München, a Mönchengladbach vagy a Hoffenheim. A RB Leipzig pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Borussia Dortmund, a St. Gallen vagy a Freiburg. Az Eintracht Frankfurt erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Eintracht Frankfurt olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Union St. Gilloise, a Freiburg vagy a VfB Stuttgart. A RB Leipzig gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a VfB Stuttgart, a Wolfsburg vagy a Manchester City. A RB Leipzig csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.71

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top