Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Eintracht Frankfurt – Augsburg Tippmix Tippek – április 19. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 5:5, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.
Ebből a csapatok kétszer játszottak az Eintracht Frankfurt stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben az Eintracht Frankfurt kétszer nyert hazai pályán, négyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Augsburg háromszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Augsburg az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, az Eintracht Frankfurt 4 győzelmet, 5 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Augsburg pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát az Eintracht Frankfurt jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben az Eintracht Frankfurt olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Bayern München, a HJK Helsinki vagy a Mönchengladbach. Az Augsburg pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mönchengladbach, a Wolfsburg vagy a Darmstadt. Az Eintracht Frankfurt erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben az Eintracht Frankfurt olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Union St. Gilloise, a Freiburg vagy a VfB Stuttgart. Az Augsburg gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Mainz, a Hoffenheim vagy a Werder Bremen. Az Augsburg csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.58

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top