Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ecuador – Jamaica Tippmix Tippek – június 27. 00:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Ecuador háromszor nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Jamaica egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Ecuador sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Copa America mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Ecuador 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, Jamaica pedig idegenben egyszer kapott ki.

Az elmúlt egy évben Ecuador olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Uruguay, a Chile. A Jamaica pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Guatemala vagy a Trinidad és Tobago. Ecuador erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Ecuador olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Venezuela vagy az Olaszország. A Jamaica gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Argentína vagy a Mexikó. Jamaica csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.60

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top