Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

DVTK – FTC Tippmix Tippek – május 11. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (6:2).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Diósgyőr stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Ferencváros csapatának kedvez (4:1).

Az elmúlt fél évben a Diósgyőr ötször nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Ferencváros nyolcszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Ferencváros az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Diósgyőr 3 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Ferencváros pedig idegenben nyolcszor nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Ferencváros szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Diósgyőr olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Debreceni VSC vagy a Paks. A Ferencváros pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Fehérvár, a Debreceni VSC vagy a MTK. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Diósgyőr olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Vancouver Whitecaps, a ZTE. A Ferencváros gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Paks vagy az Olympiakos Pireus. A Ferencváros csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 2,5

5/5

SZORZÓ 1.67

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top