Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

DVTK – Ferencváros Tippmix Tippek – április 3. 20:00

DVTK – Ferencváros Tippmix Tippek – április 3. 20:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Ferencváros csapatának kedvez (2:1). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben a Diósgyőr négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Ferencváros hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Ferencváros az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Magyar Kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Diósgyőr 1 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Ferencváros pedig idegenben egyszer játszott döntetlent. Tehát a Diósgyőr jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Diósgyőr olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Paks vagy a ZTE. A Ferencváros pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Debreceni VSC, a Fehérvár vagy az Újpest. A Ferencváros erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Diósgyőr olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Vancouver Whitecaps, a ZTE vagy az Újpest. A Ferencváros gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Paks vagy az Olympiakos Pireus. A Ferencváros csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.55

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top