Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

DVSC – Újpest Tippmix Tippek – április 27. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Debreceni VSC csapatának kedvez (14:12).

Ebből a csapatok ötször játszottak a Debreceni VSC stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Debreceni VSC csapatának kedvez (10:7).

Az elmúlt fél évben a Debreceni VSC háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Újpest háromszor nyert idegenben és háromszor kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Újpest az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Debreceni VSC 4 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Újpest pedig idegenben háromszor nyert, egyszer játszott döntetlent és hétszer kapott ki. Tehát a Debreceni VSC jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Paks, a Puskás Akadémia vagy a ZTE. Az Újpest pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Paks, a Diósgyőr vagy a Puskás Akadémia. Az Újpest erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Mezőkövesd, az Olimpija Ljubljana vagy a MTK. Az Újpest gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Kisvárda vagy a Mezőkövesd. A Debreceni VSC csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

DVSC

5/5

SZORZÓ 1.75

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top