Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

DVSC – MTK Tippmix Tippek – április 6. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a MTK csapatának kedvez (9:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Debreceni VSC stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a MTK csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Debreceni VSC négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a MTK egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Debreceni VSC sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Debreceni VSC 4 győzelmet, 1 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a MTK pedig idegenben egyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Debreceni VSC jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Fehérvár, a Paks vagy a Puskás Akadémia. A MTK pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Kecskeméti TE, a Kozármisleny vagy az ESMTK. A Debreceni VSC erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Mezőkövesd, az Olimpija Ljubljana vagy a Ferencváros. A MTK gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kisvárda, a Mezőkövesd vagy a Puskás Akadémia. A Debreceni VSC csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.75

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top