Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

DVSC – Fehérvár Tippmix Tippek – május 12. 19:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nyolcszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Debreceni VSC csapatának kedvez (10:8).

Ebből a csapatok ötször játszottak a Debreceni VSC stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Debreceni VSC csapatának kedvez (7:5).

Az elmúlt fél évben a Debreceni VSC négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fehérvár kétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Debreceni VSC sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a NB I. mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Debreceni VSC 4 győzelmet, 1 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fehérvár pedig idegenben ötször nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján a Fehérvár szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Újpest, a Puskás Akadémia vagy a ZTE. A Fehérvár pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a MTK, a Vasas vagy a Paks. A Fehérvár erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Debreceni VSC olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Mezőkövesd, az Olimpija Ljubljana vagy a MTK. A Fehérvár gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Kisvárda, a ZTE vagy az Osijek. A Debreceni VSC csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top