Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Drogheda – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – május 31. 20:45

Drogheda – Shamrock Rovers Tippmix Tippek – május 31. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Shamrock Rovers csapatának kedvez (21:9).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Drogheda stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Shamrock Rovers csapatának kedvez (5:4).
Az elmúlt fél évben a Drogheda négyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Shamrock Rovers háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Drogheda sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Ír Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Drogheda 3 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Shamrock Rovers pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Drogheda jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Drogheda olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dundalk, a Bohemian vagy a Sligo Rovers. A Shamrock Rovers pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Derry City, a Galway United vagy a Waterford. A Drogheda erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.


Az elmúlt egy évben a Drogheda olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Waterford, a Galway United vagy a St. Patricks. A Shamrock Rovers gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Shelbourne, a St. Patricks vagy a Dundalk. A Shamrock Rovers csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Shamrock Rovers
Szorzó: 1.50

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top