Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Dánia – Szerbia Tippmix Tippek – június 25. 21:00

Dánia – Szerbia Tippmix Tippek – június 25. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Dánia csapatának kedvez (3:0).

Az elmúlt fél évben Dánia háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szerbia kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján Dánia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Dánia 2 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Szerbia pedig egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát Dánia jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Dánia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Svédország, a Norvégia vagy a Finnország. A Szerbia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok, a Svédország vagy a Bahrein. Szerbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Dánia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Észak-Írország. A Szerbia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Ausztria. Szerbia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.63

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top