Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Dánia – Anglia Tippmix Tippek – június 20. 18:00

Dánia – Anglia Tippmix Tippek – június 20. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Dánia háromszor nyert, kétszer játszott döntetlent.

Az elmúlt fél év mérlege szerint Anglia kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Dánia sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az EB mérkőzésein nyújtott teljesítményt nézzük, Dánia 1 döntetlent könyvelhetett el. A másik csapat, Anglia pedig egyszer nyert. Ez alapján Anglia szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben Dánia olyan csapatokat győzött le, mint pl. a Svédország, a Norvégia vagy a Finnország. Az Anglia pedig olyan csapatokat vert, mint pl. az Olaszország, az Irán vagy a Szenegál. Anglia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Dánia olyan csapatoktól szenvedett vereséget, mint pl. az Észak-Írország. Az Anglia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le, mint pl. az Izland. Anglia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Anglia
Szorzó: 1.74

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top