Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Csehország – Moldova Tippek – Labdarúgás, Eb-selejtező, 2023.11.20., 20:45

Történelmi lehetőség előtt áll Moldova: amennyiben le tudja győzni vendégként a cseheket, akkor pont őket megelőzve fellép a csoport második helyére, amivel története során először kivívhatja szereplését az Európa-bajnokságon. Lengyelországból el tudtak hozni egy pontot októberben (1-1) – elképzelhető, hogy ezúttal ennél több is összejön nekik?

  • Moldova története során még gólt sem tudott lőni Csehországnak – ezúttal 1,46-os nyereményszorzóval fogadható, hogy a hazaiak kapott gól nélkül játsszák le a mérkőzést.
  • Márciusban Moldovában 0-0-ra végeztek egymás ellen, de akkor nagy fölényben játszottak a csehek, amit jól mutat, hogy 5-2 volt a szögletek száma a javukra.
  • A cseh válogatott hazai pályán még veretlen a kvalifikációs sorozatban, és három otthoni meccse közül két alkalommal mindkét pályára lépő csapat a kapuba talált – amennyiben ezúttal is így lesz, az 2,60-as nyereményszorzót ér a Tippmixprón.

Csehország – Moldova Tippek Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Mindkét csapat gólt szerez NEM” eredményt hoz majd, mely 1.50 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Csehország – Moldovat tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.50

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top