Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Crystal Palace – Manchester United Tippmix Tippek – május 6. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (10:5).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Crystal Palace stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Crystal Palace csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Crystal Palace háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United háromszor nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Crystal Palace sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Crystal Palace 5 győzelmet, 2 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Crystal Palace jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a West Ham United, a Newcastle United vagy a Burnley. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Everton, az Aston Villa vagy a Nottingham Forest. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Crystal Palace olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Bournemouth, az Everton vagy a Liverpool. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Nottingham Forest, a Newcastle United vagy a West Ham United. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.61

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top