Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Cremonese – Pisa Tippmix Tippek – május 1. 12:30

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Pisa csapatának kedvez (5:2).
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Cremonese stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Cremonese egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Pisa egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Cremonese sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie B mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Cremonese 7 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Pisa pedig idegenben háromszor nyert, háromszor játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Cremonese jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Cremonese olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Brescia, a Modena vagy a Spezia. A Pisa pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Cittadella, a Südtirol vagy a Lecco. A Cremonese erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Cremonese olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Feralpisalo vagy a Ternana. A Pisa gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Como, a Catanzaro. A Cremonese csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.72

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top