Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Coventry – Manchester United Tippmix Tippek – április 21. 16:30

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben a Coventry ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United ötször nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Coventry sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a FA kupa mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Coventry 3 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben háromszor nyert. Ez kb. egyforma teljesítmény.

Az elmúlt egy évben a Coventry olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Leicester, a Leeds United vagy a Sheffield Wednesday. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Everton, az Aston Villa vagy a Nottingham Forest. A Coventry erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Coventry olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Preston, a West Bromwich vagy a Cardiff. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Nottingham Forest, a Newcastle United vagy a West Ham United. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.62

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top