Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Coventry – Ipswich Tippmix Tippek – április 30. 21:00

Coventry – Ipswich Tippmix Tippek – április 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya az Ipswich csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Coventry ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Ipswich négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Coventry sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Angol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Coventry 7 győzelmet, 4 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Ipswich pedig idegenben hatszor nyert, ötször játszott döntetlent és ötször kapott ki. Tehát a Coventry jobban szerepelt.


Az elmúlt egy évben a Coventry olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Leicester, a Leeds United vagy a Sheffield Wednesday. Az Ipswich pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Middlesbrough, a Blackburn Rovers vagy a Swansea. Az Ipswich erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Coventry olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Preston, a Hull vagy a Cardiff. Az Ipswich gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Preston, a West Bromwich vagy a Norwich. A Coventry csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Ipswich Town
Szorzó: 1.79

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top