Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Costa Rica – Paraguay Tippmix Tippek – július 3. 03:00

Costa Rica – Paraguay Tippmix Tippek – július 3. 03:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.

Az elmúlt fél évben Costa Rica kétszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint Paraguay egyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján Costa Rica sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Costa Rica olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Salvador vagy a Saint Kitts és Nevis. A Paraguay pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Mexikó vagy a Panama. Paraguay erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Costa Rica olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Egyesült Arab Emírségek. A Paraguay gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Venezuela. Costa Rica csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez - NEM
Szorzó: 1.68

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top