Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Club Brugge – Fiorentina Tippmix Tippek – május 8. 18:45

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya a Fiorentina csapatának kedvez (3:2).

Az elmúlt fél évben a Club Brugge nyolcszor nyert hazai pályán és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Fiorentina kétszer nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Club Brugge sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Európa Konferencia Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Club Brugge 4 győzelmet könyvelhetett el. A vendég csapat, a Fiorentina pedig idegenben kétszer nyert, kétszer játszott döntetlent. Tehát a Club Brugge jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Club Brugge olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a PAOK Saloniki, az Anderlecht vagy a Gent. A Fiorentina pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Maccabi Haifa, a Salernitana vagy a Monza. A Club Brugge erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Club Brugge olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Anderlecht. A Fiorentina gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lecce. A Club Brugge csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top