Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Ciprus – Szerbia Tippmix Tippek – március 25. 18:00

A két csapat az elmúlt 3 évben nem játszott egymással mérkőzést.
Az elmúlt fél évben Ciprus egyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint Szerbia egyszer sem nyert idegenben és háromszor kapott ki. A statisztika alapján Ciprus sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a felkészülési mérkőzéseken nyújtott hazai teljesítményt nézzük, Ciprus 1 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, Szerbia pedig idegenben kétszer kapott ki. Tehát Ciprus jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben Ciprus olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Litvánia. A Szerbia pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Amerikai Egyesült Államok. Szerbia erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Ciprus olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Grúzia, a Skócia vagy a Norvégia. A Szerbia gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Magyarország, az Oroszország vagy a Belgium. Szerbia csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Mindkét csapat gólt szerez - NEM

5/5

SZORZÓ 1.68

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top