Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Chelsea – Tottenham Tippmix Tippek – május 2. 20:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Chelsea csapatának kedvez (14:5).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Chelsea stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Chelsea csapatának kedvez (6:2).

Az elmúlt fél évben a Chelsea ötször nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Tottenham egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Chelsea sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Chelsea 7 győzelmet, 2 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Tottenham pedig idegenben kétszer nyert, négyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Chelsea jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a Leicester. A Tottenham pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Aston Villa vagy a Nottingham Forest. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Wolverhampton vagy a Liverpool. A Tottenham gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Brighton & Hove Albion, a Fulham. A Chelsea csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Felett 3,5

5/5

SZORZÓ 1.80

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top