Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Chelsea – Manchester United Tippmix Tippek – április 4. 21:15

Chelsea – Manchester United Tippmix Tippek – április 4. 21:15

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (9:5).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Chelsea stadionjában, a gólarány 2:2, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Chelsea hatszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United hatszor nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester United az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Chelsea 5 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben hatszor nyert, kétszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Tehát a Chelsea jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Leicester, a Middlesbrough vagy a Blackburn Rovers. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Everton, az Aston Villa vagy a Nottingham Forest. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brentford, a Wolverhampton vagy a Liverpool. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Nottingham Forest, a Newcastle United vagy a West Ham United. A Manchester United csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.79

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top