Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Chelsea – Everton Tippmix Tippek – április 15. 21:00

Chelsea – Everton Tippmix Tippek – április 15. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya az Everton csapatának kedvez (6:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Chelsea stadionjában, a gólarány 3:3, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Chelsea ötször nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Everton egyszer sem nyert idegenben, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Chelsea sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Chelsea 6 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, az Everton pedig idegenben négyszer nyert, háromszor játszott döntetlent és hatszor kapott ki. Tehát a Chelsea jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Manchester United, a Leicester vagy a Middlesbrough. Az Everton pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a West Ham United, a Burnley vagy a Nottingham Forest. A Chelsea erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Chelsea olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Brentford, a Wolverhampton vagy a Liverpool. Az Everton gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Bournemouth, a Wolverhampton vagy a Tottenham. A Chelsea csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Chelsea
Szorzó: 1.70

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top