Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Cagliari – Juventus Tippmix Tippek – április 19. 20:45

Cagliari – Juventus Tippmix Tippek – április 19. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben háromszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Juventus csapatának kedvez (6:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Cagliari stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Juventus csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Cagliari kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Juventus egyszer nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. A statisztika alapján a Cagliari sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Serie A mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Cagliari 6 győzelmet, 4 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Juventus pedig idegenben hatszor nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Cagliari jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Cagliari olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Atalanta, a Sassuolo vagy a Genoa. A Juventus pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Fiorentina, a Lecce vagy a Frosinone. A Cagliari erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Cagliari olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Torino vagy a Lazio. A Juventus gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Lazio, a Napoli. A Juventus csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.75

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top