Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Cádiz – Granada Tippmix Tippek – március 29. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben négyszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Granada csapatának kedvez (3:2).
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Cádiz stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Cádiz egyszer nyert hazai pályán, háromszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Granada egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. A statisztika alapján a Cádiz sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, a Spanyol Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Cádiz 1 győzelmet, 5 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Granada pedig idegenben kétszer játszott döntetlent és kilencszer kapott ki. Tehát a Cádiz jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Cádiz olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Atlético Madrid. A Granada pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Arosa. A Cádiz erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Cádiz olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Girona, a Betis vagy a Valencia. A Granada gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Alavés, a Celta Vigo vagy a Getafe. A Cádiz csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 2,5

5/5

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top