Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Brommapojkarna – Malmö FF Tippmix Tippek – június 1. 15:00

Brommapojkarna – Malmö FF Tippmix Tippek – június 1. 15:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Malmö FF csapatának kedvez (4:2).

Ebből a csapatok egyszer játszottak a Brommapojkarna stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Malmö FF csapatának kedvez (2:1).

Az elmúlt fél évben a Brommapojkarna kétszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Malmö FF ötször nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Malmö FF az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Svéd Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brommapojkarna 1 győzelmet, 2 döntetlent és 2 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Malmö FF pedig idegenben négyszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Malmö FF szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Brommapojkarna olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Djurgarden, a Norrköping vagy az Östersunds. A Malmö FF pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Djurgarden, az IFK Göteborg vagy a Norrköping. A Malmö FF erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Brommapojkarna olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Halmstad. A Malmö FF gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Elfsborg. A Malmö FF csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.66

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top