Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Brighton – Manchester City Tippmix Tippek – április 25. 21:00

Brighton – Manchester City Tippmix Tippek – április 25. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben ötször találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester City csapatának kedvez (13:4).

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Brighton & Hove Albion stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Manchester City csapatának kedvez (5:2).

Az elmúlt fél évben a Brighton & Hove Albion háromszor nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester City hatszor nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester City az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brighton & Hove Albion 4 győzelmet, 5 döntetlent és 1 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester City pedig idegenben hétszer nyert, kétszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ez alapján a Manchester City szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Tottenham, az AS Roma vagy az Olympique Marseille. A Manchester City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Manchester United, a Crvena Zvezda vagy a FC Kobenhavn. A Manchester City erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Arsenal. A Manchester City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Aston Villa. A Brighton & Hove Albion csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Mindkét csapat gólt szerez
Szorzó: 1.67

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top