Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Brighton – Arsenal Tippmix Tippek – április 6. 18:30

Brighton – Arsenal Tippmix Tippek – április 6. 18:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya 10:10, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Ebből a csapatok kétszer játszottak a Brighton & Hove Albion stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, az Arsenal csapatának kedvez (4:2).

Az elmúlt fél évben a Brighton & Hove Albion háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent. Az elmúlt fél év mérlege szerint az Arsenal négyszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette az Arsenal az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brighton & Hove Albion 4 győzelmet és 5 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, az Arsenal pedig idegenben hatszor nyert, háromszor játszott döntetlent és háromszor kapott ki. Tehát a Brighton & Hove Albion jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Brighton & Hove Albion olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. az Ajax, a Tottenham vagy az AS Roma. Az Arsenal pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Sevilla, a West Ham United vagy a Burnley. A Brighton & Hove Albion erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Felett 2,5
Szorzó: 1.57

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top