Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Brentford – Manchester United Tippmix Tippek – március 30. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Manchester United csapatának kedvez (11:8).
Ebből a csapatok kétszer játszottak a Brentford stadionjában, a gólarány pedig a hazaiaknak, a Brentford csapatának kedvez (5:3).


Az elmúlt fél évben a Brentford egyszer nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Manchester United hatszor nyert idegenben és egyszer kapott ki. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Manchester United az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Premier Liga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Brentford 4 győzelmet, 1 döntetlent és 5 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Manchester United pedig idegenben hatszor nyert, egyszer játszott döntetlent és négyszer kapott ki. Ez alapján a Manchester United szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Brentford olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a West Ham United, a Burnley vagy a Nottingham Forest. A Manchester United pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. az Everton, az Aston Villa vagy a Nottingham Forest. A Manchester United erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Brentford olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Wolverhampton, az Aston Villa vagy az Arsenal. A Manchester United gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Nottingham Forest, a Newcastle United vagy a West Ham United. A Brentford csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.57

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top