Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Brazília – Argentína tippek – Labdarúgás, vb-selejtező, Dél-Amerika, 2023.11.22., 01:30

A két ősi rivális dél-amerikai válogatott vb-selejtezős összecsapását az argentinok várják jobb formában, akik öt fordulót követően a tabella élén állnak. Bár a legutóbbi, Uruguay elleni mérkőzésen véget ért a tavalyi vb óta tartó veretlenségi sorozatuk, de így is megelőzik a brazilokat, akik eddigi vb-selejtezőiken csak Perut és Bolíviát tudták legyőzni. A Maracanában viszont az eddig lejátszott 118 mérkőzésükön mindössze 9 vereséget számlálnak, igaz, ebből az egyik az Argentína elleni 2021-es Copa America-döntő volt…

  • A brazilok az utolsó négy vb-selejtezőjük egyikén sem tudtak egynél többször a kapuba találni – a “Brazília – Gólszám 1,5” fogadási lehetőség “Kevesebb, mint 1,5” kimenetele 1,34-es oddsal fogadható a Tippmixprón.
  • Az egymás elleni örökmérleget tekintve Brazília van fölényben ebben a párosításban, viszont a legutóbbi három egymás elleni meccsük egyiket sem tudta megnyerni – a “Kétesély” opció esetében 1,53-as oddsot ér az “Argentína vagy Döntetlen” kimenetel.
  • A vb-selejtezők során az argentinok klasszisa, Lionel Messi már három találatnál jár, amivel csapata legeredményesebbje a kvalifikációs sorozatban. A brazilok elleni mérkőzés kapcsán 3,15-ös oddsal fogadható a gólszerzése.

Brazília – Argentína Tippek

Az előrejelzésünk a meccsre az eddigi elemzéseink alapján “Mindkét csapat gólt szerez” eredményt hoz majd, mely 2.05 szorzóval érhető el a 22bet fogadóirodánál. A mérkőzésre több fogadóirodán keresztül is fogadhatunk, de az Brazília – Argentína tippek legjobb szorzóit itt érhetjük el: 22bet!

Mindkét csapat gólt szerez

5/5

SZORZÓ 2.05

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top