Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Borussia Dortmund – Paris SG Tippmix Tippek – május 1. 21:00

Borussia Dortmund – Paris SG Tippmix Tippek – május 1. 21:00

A két csapat az elmúlt 3 évben kétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Paris St. Germain csapatának kedvez (3:1).
Ebből a csapatok egyszer játszottak a Borussia Dortmund stadionjában, a gólarány 1:1, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Borussia Dortmund négyszer nyert hazai pályán, egyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Paris St. Germain hétszer nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Paris St. Germain az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bajnokok Ligája mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Borussia Dortmund 3 győzelmet és 1 döntetlent könyvelhetett el. A vendég csapat, a Paris St. Germain pedig idegenben kétszer nyert, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. Tehát a Borussia Dortmund jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Borussia Dortmund olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a PSV Eindhoven, az Atlético Madrid vagy a Mönchengladbach. A Paris St. Germain pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a FC Barcelona, az Olympique Marseille vagy a Real Sociedad. A Borussia Dortmund erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Borussia Dortmund olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a RB Leipzig. A Paris St. Germain gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az AC Milan. A Paris St. Germain csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 3,5
Szorzó: 1.67

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top