Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen Tippmix Tippek – április 21. 17:30

A két csapat az elmúlt 3 évben hatszor találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Borussia Dortmund csapatának kedvez (13:10).

Ebből a csapatok háromszor játszottak a Borussia Dortmund stadionjában, a gólarány 6:6, azaz a két csapat a múltban kiegyenlített teljesítményt nyújtott egymás ellen.

Az elmúlt fél évben a Borussia Dortmund ötször nyert hazai pályán és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Bayer Leverkusen ötször nyert idegenben, kétszer játszott döntetlent. Ezek alapján nagyobb sikerrel vette a Bayer Leverkusen az utóbbi mérkőzéseit.

Ha az elmúlt egy évben, a Bundesliga mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Borussia Dortmund 4 győzelmet, 1 döntetlent és 4 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Bayer Leverkusen pedig idegenben kilencszer nyert, egyszer játszott döntetlent. Ez alapján a Bayer Leverkusen szerepelt jobban.

Az elmúlt egy évben a Borussia Dortmund olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a PSV Eindhoven, az Atlético Madrid vagy a Mönchengladbach. A Bayer Leverkusen pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Werder Bremen, a Häcken vagy az Union Berlin. A Borussia Dortmund erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Alatt 3,5

5/5

SZORZÓ 1.65

Hol teszem meg a tippet?

A mai tippet a 22bet oldalán játsszuk meg, amely a Magyarországon törvényesen működő 18 iroda közül, a legjobb szorzót nyújtja erre a mérkőzésre!

✅ Magyar játékosokat fogadnak
✅ Az oldal magyar nyelven is elérhető
✅ Chat támogatás elérhető magyar nyelven
✅ Curacao engedély + egyéb helyi engedélyek

Exkluzív bónusz: 100% AKÁR 35.000FT

Ezek is érdekelhetnek:
Scroll to Top