Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bolívia – Panama Tippmix Tippek – július 2. 03:00

Bolívia – Panama Tippmix Tippek – július 2. 03:00

A két csapat az elmúlt 3 évben egyszer találkozott. A lejátszott mérkőzés gólaránya Panama csapatának kedvez (2:1). A mérkőzést a hazai pályán játszotta.

Az elmúlt fél évben Bolívia egyszer nyert hazai pályán, ezzel minden meccsét megnyerve. Az elmúlt fél év mérlege szerint Panama egyszer sem nyert idegenben, egyszer játszott döntetlent és egyszer kapott ki. A statisztika alapján Bolívia sikeresebb volt a közelmúltban.

Az elmúlt egy évben Bolívia olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Peru vagy az Andorra. A Panama pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a Bahrein, a Costa Rica. Panama erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben Bolívia olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. az Ecuador, a Panama vagy az Argentína. A Panama gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. az Uruguay, a Katar vagy az Argentína. Panama csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Panama
Szorzó: 1.60

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top