Kövess minket:

🟩 Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz 🟩

Search

Tippmix Tippek: Tuti tippek sportfogadáshoz

Bohemian – Derry City Tippmix Tippek – június 13. 20:45

Bohemian – Derry City Tippmix Tippek – június 13. 20:45

A két csapat az elmúlt 3 évben tizenkétszer találkozott. A lejátszott mérkőzések gólaránya a Derry City csapatának kedvez (16:13).

Ebből a csapatok hatszor játszottak a Bohemian stadionjában, a gólarány pedig a vendégeknek, a Derry City csapatának kedvez (12:10).
Az elmúlt fél évben a Bohemian háromszor nyert hazai pályán, kétszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Az elmúlt fél év mérlege szerint a Derry City kétszer nyert idegenben, négyszer játszott döntetlent és kétszer kapott ki. A statisztika alapján a Bohemian sikeresebb volt a közelmúltban.

Ha az elmúlt egy évben, az Ír Bajnokság mérkőzésein nyújtott hazai teljesítményt nézzük, a Bohemian 3 győzelmet, 3 döntetlent és 3 vereséget könyvelhetett el. A vendég csapat, a Derry City pedig idegenben kétszer nyert, hatszor játszott döntetlent és kétszer kapott ki. Tehát a Bohemian jobban szerepelt.

Az elmúlt egy évben a Bohemian olyan csapatokat győzött le hazai pályán, mint pl. a Dundalk, a Derry City vagy a Cork City. A Derry City pedig olyan csapatokat vert idegenben, mint pl. a St. Patricks, a Glenavon vagy a Waterford. A Bohemian erősebb ellenfeleket tudott legyőzni.

Az elmúlt egy évben a Bohemian olyan csapatoktól szenvedett vereséget hazai pályán, mint pl. a Waterford, a Shelbourne vagy a Galway United. A Derry City gárdáját pedig olyan csapatok győzték le idegenben, mint pl. a Sligo Rovers, a Bohemian vagy a Shamrock Rovers. A Derry City csapatát erősebb ellenfelek voltak csak képesek legyőzni.

Exkluzív bónusz 100% akár 20.000 HUF!

Alatt 2,5
Szorzó: 1.64

Magas árfolyamok, nagyszerû weboldal, mobilalkalmazás, élõ fogadások, meccsek közvetítése, teljes biztonság. Ez mind az Unibet ajánlatában megtalálható. Ha ehhez még hozzáadjuk a köszöntõ ajánlatot, akkor a világvezetõ bukméker képe rajzolódik ki. Kétségtelenül szívbõl ajánljuk mindenkinek.

Ezek is érdekelhetnek:
A szerzőről: Katalin Balazs

A szerzőről: Katalin Balazs

Az én nevem Katalin Balazs, több, mint 10 éve vagyok profi fogadó és 3 éve a VIP IngyenTippek tippadója. A futball- és kosárlabdatippjeim havi sikerrátája 78%. Miért? Nincsen varázsreceptem vagy olyan valamim, amivel egy nap alatt meggazdagodhatsz, de adok tanácsot, amelyek sokat segítettek nekem abban, hogy profitot termeljek a sportfogadásokkal és amelyeket karrierem során tanultam.

Scroll to Top